Bahasa: EN | 中文 | BM |

Mengenai Kami

GS MOBILE REPAIR bermula dengan dua juruteknik yang bersemangat. Mereka mendapati terdapat keperluan untuk lebih banyak tempat yang menangani pelbagai isu dalam membaiki telefon bimbit. Dalam masa 2 tahun, syarikat ini telah berkembang kepada lebih daripada 15 kakitangan dan perkhidmatan telah dikemas kini mengikut dunia teknologi yang pantas. Matlamat kami pada masa hadapan adalah untuk menjadi tempat utama bagi membaiki telefon di Johor dengan sokongan juruteknik berpengalaman dan kakitangan yang menyokong.
Mengape pilih kami?
Kami berusaha untuk menyediakan perkhidmatan pembaikan yang lebih cepat dengan menjadi pembekal alat ganti berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan.
Kami menyediakan perkhidmatan pemeriksaan percuma dan semua kos pembaikan akan disahkan terlebih dahulu dengan pelanggan sebelum dilanjutkan.
Kami menawarkan perkhidmatan penghantar percuma untuk pelanggan kami di kawasan-kawasan terpilih di Johor untuk mengambil dan menghantar semula peranti mereka.
Kami menawarkan lebih banyak variasi perkhidmatan dalam pembaikan telefon bimbit, termasuk penggantian skrin kaca dan masalah papan induk.
Kami memberi tumpuan untuk sentiasa mengikuti perkembangan terkini dan sentiasa meningkatkan kemahiran teknikal kami dengan menyediakan latihan secara berkala kepada juruteknik kami.